Parantumiskoulu & Healing Streams -lähetykset

Pastori Chrisin Jumalan Hengen kautta tekemä maailmanlaajuinen parantamispalvelutyö on saavuttanut jo miljardeja sieluja ympäri maailmaa! Aivan viimeisimmän Healing Streams -lähetyssarjan jaksoa seurasi jopa 3,5 miljardia ihmistä kaikkialta ympäri maailmaa, kun Pastori Chris palveli sairaita ja loukkaantuneita Jumalan Hengen voiman avulla kaikkialle ympäri maailmaa! Nämä suuret Healing Streams -lähetykset ovat olleet todella valtaisa Jumalan Hengen voimannäytös, kun Pastori Chris on yhdessä muiden seurakuntansa pastoreiden kanssa parantanut näiden joka viikonloppu englanniksi lähetettävien lähetysten kautta jo miljoonia ihmisiä! Näitä lähetyksiä pääset katsomaan suomeksi tulkattuina alempaa tältä sivulta.

Pastori Chris on järjestänyt myös maailmankuuluja Parantumiskoulu-jaksoja eri puolilla maaimaa. Nämä jaksot ovat olleet todellakin se aivan vihonviimeinen toivo monille kuolemansairaille, lääketieteellisesti parantumattomille sekä loukkaantuneille ihmisille! Myös sadat tuhannet astmaatikot, syöpäsairaat, diabeetikot ja monista muista sairauksista kärsivät ihmiset ovat löytäneet avun ja parantumisen Herralta Jeesukselta Kristukselta näiden upeiden Parantumiskoulu-jaksojen kautta, joissa he ovat ensin opiskelleet Jumalan Sanaa terveyteen ja parantumiseen liittyen, minkä jälkeen he ovat vastaanottaneet Pyhän Hengen ja Pastori Chrisin palvelutyön kautta parantumisen omalle keholleen, sielulleen ja mielelleen! Lue lisää näistä mahtavista todistuksista ja opetuksista alempaa!

Yliluonnollinen elämä -Pastori Chris

 

"Varas tulee ainoastaan varastamaan ja tappamaan ja tuhoamaan. Minä olen
tullut, että heillä olisi elämä ja että he nauttisivat elämästä ja että se olisi
yltäkylläistä (aivan täytenä, kunnes se vuotaa yli).”

(Johanneksen evankeliumi 10:10 AMP)

 

Jeesuksen tekemät ihmeet eivät olleet ihmeitä Hänelle. Pikemminkin ne ilmensivät vain Hänen elämäänsä Kuningaskunnassa. Ne asiat, joita Hän teki, ja se tapa, miten Hän eli, osoittavat meille sen, kuinka meidän tulisi elää ja toimia tänään, sillä me olemme nyt tässä Taivaan Kuningaskunnassa.

Uudestisyntyneenä oleminen tarkoittaa, että olemme syntyneet Jumalan rakkaan Pojan Valtakuntaan, missä yliluonnollinen on meille luonnollista. Ikuinen elämä, jumalallinen elämä, on sinun hengessäsi. Et voi olla tässä elämässä ja saada HIV-tartuntaa taikka saada syöpää riepottelemaan kehoasi. Tämä ikuinen elämä ei voi elää rinnakkain diabeteksen tai halvauksen kanssa; se tuhoaa sairauden ja taudin sekä karkottaa kaiken pimeyden.

Ongelmana monien kohdalla on se, etteivät he ole tietoisia tästä yliluonnollisesta Jumalan elämästä, joka heillä on. He elävät kuten tavalliset ihmiset heidän oman tietämättömyytensä tähden Sanaa kohtaan (Psalmit 82:5). Tästä syystä Pyhä Henki kirjoitti Johanneksen välittämänä kehoituksen, että sinun tulee olla tietoinen jumalallisuudestasi; tietoinen siitä, että sinulla on iankaikkinen elämä, tämä Jumala-elämä sinussa: “Tämän minä olen kirjoittanut teille, jotka uskotte Jumalan Pojan nimeen, tietääksenne, että teillä on iankaikkinen elämä...” (1. Johanneksen kirje 5:13). Meillä on sama elämä, joka Hänellä on. Hänen voimansa on sinussa, toiminnassa koko ajan, sillä Hän elää sinussa. Mutta sinun tulee oppia, kuinka päästät sen virtaamaan kauttasi maailmaan.

Jumaluus tekee työtään sinussa. Tämä on se syy, miksi sinun tulisi täyttää mielesi Jumalan Sanalla ja Pyhältä Hengeltä tulevilla ajatuksilla! Harjoittele tietoisesti tätä Jumala-elämää siten, että elät Jumalan Sanaa todeksi. Sinä et ole tavanomainen. Tämä elämä sinussa on lahjomaton ja ylempänä sairauksia, tauteja ja kaikkia elämän negatiivisia voimia. Elä jokainen päivä tällä tietoisuudella siitä, että sinulla on tämä yliluonnollinen elämä itsessäsi.

 

LUE & KATSO LISÄÄ SUOMEKSI:

SUOMALAISTEN PARANTUMISTODISTUKSIA:

  • Minulla on ollut ongelmia varpaideni kanssa, enkä ole pystynyt taivuttelemaan vasemman jalan varpaitani. Katsottuani Pastori Chrisin Healing Streams -lähetyksiä kaikki kivut lähtivät ja molempien jalkojen varpaat vetristyivät! Kiitos Herralle, nyt pystyn taas liikuttelemaan jalkojani ja varpaitani normaalisti!
    Marjo Jalonen
TOP
Copy link
Powered by Social Snap