Haluatko tietää totuuden koronasta?

Olet saattanut saada jostain tämän käyntikorttimme. Elämme todella mielenkiintoisia aikoja ja www.rapsodia.fi -logo on tullut tänä vuonna monille suomalaisille tutuksi tekstittämiemme asiantuntijavideoiden oikeasta yläkulmasta. Valtamedia ja viranomaiset antavat nykyään tietoa vain tietyissä ja hyvin tarkasti kontrolloiduissa sekä poliittisesti värittyneissä raameissa, joten monien suomalaisten luottamus heihin on horjunut kaiken tämän varsin ristiriitaisen tiedottamisen ja yksipuolisen uutisoinnin seurauksena.

Tämä maailmantilanne avaa toisaalta ovia ja kysyntää nyt myös uudenlaisille medioille ja tavoille saada todellisia uutisia sekä suoraa sensuroimatonta ensikäden tietoa.

Rapsodia-tiimi tahtoo antaa laadukkaiden suomenkielisten tekstitysten välityksellä äänen niille rohkeille ulkomaalaisille asiantuntijoille, jotka syystä tai toisesta sensuroidaan pois kotimaamme valtamediasta ja koko ajan enenevissä määrin myös sosiaalisesta mediasta ympäri maailman.

Toisin kuin valtamediamme, me emme pyri sanomaan ihmisille sitä, miten heidän tulisi ajatella asioista. Päinvastoin me tahdomme rohkaista jokaista suomalaista tutkimaan rohkeasti ja avoimin mielin itse kaikkia asioita jokaiselta kantilta ja muodostamaan sen pohjalta sitten omat johtopäätöksensä.

Tahdomme rohkaista sinua katsomaan avoimin mielin varsin laajaa valikoimaa Asiantuntijavideot-osastoltamme, jonne pääset klikkaamalla alla olevaa nappia:

Jos tahdot laittaa hyvän kiertämään jakelemalla koronakortteja omassa maailmassasi eteenpäin, tahdomme LAHJOITTAA SINULLE NYT 150 kpl Koronakortteja ja maksamme myös niiden lähettämisestä aiheutuvat postikulut puolestasi.

 

Mikäli tahdot tehdä jotain sen eteen, että suomalaisilla olisi mahdollisuus saada tätä arvokasta tietoa käsiinsä, jota meille ei anneta valtamediasta, ota meihin yhteyttä [email protected]

Lähetä viestissä:

ETU- JA SUKUNIMESI

POSTIOSOITTEESI

TOP
Copy link
Powered by Social Snap