Auto Draft

TILAA RAPSODIA KOTIISI

RAPSODIA-TODISTUKSIA

  • Olen kasvanut hengellisesti todella paljon Rapsodiaa lukemalla: Pyhä Henki antaa minulle jatkuvasti lisää ilmestystä Jumalan Sanasta lukiessani tätä päivän sanaa. Koko uskonelämäni ja Raamatun tuntemukseni on rakentunut nyt paljon vankemmalle pohjalle.
    TUOMO KIVIMÄKI – RAPSODIAN LUKIJA
  • Hei ja aivan mahtavaa,että löysin nämä sivut ystävän opastuksella. Aivan mahtavaa,että löysin sitä ennen myös Chrisin globaalin rukoustapahtuman ja heidän sivustonsa. Minä en ole uskoa millään ,että tällaista löytyi vasta nyt elämässäni, kun olen ollut yli 20 vuotta uskossa. Janonnut ja etsinyt. Mutta nyt ymmärrän,olen lähteellä,josta ei elävä vesi lopu. Haluankin juoda sitä niiiiiin paljon ja ahnaasti. Jumala,Isäni–on alkanut tekemään työtä minussa viime aikoina enemmän ja viime kuukausina hurjan paljon enemmän. Vaikka olosuhteeni eivät ole muuttuneet,mun SYVÄ kaipaukseni tuottaa mulle iloa ja intoa. Kiitos,että olette olemassa ja kiitos!
    Vuokko S.
  • Shalom, Olen saanut kokea Jumalan ihanaa läsnäoloa ja hoitoa rukousohjelman kautta. Lisäksi Pastori Chrisin opetus on todella selkeää ja mielenkiintoista. Kiitosaihe- sain viime vkolla yllättävän minua suuresti auttavan, elintärkeän ihmeellisen lahjan! Kiitos Herralle! Voisitteko rukoilla puolestani, että saisin toisenkin konkreettisen ihmeen! Kiitos teille, että voimme katsoa pastorin opetuksia livenä ja arkistosta. Rapsodia todellisuuksista on myös mielenkiintoista luettavaa! Sydämelliset terveiset pastori Chrisille. Rukoilen hänen puolestaan! Siunausta ja suuret kiitokset teille kaikille!
    Anne Senel
TOP
Copy link
Powered by Social Snap